Sommer 2018
Pretty Ballerinas sommerkollektion SS18 er på trapperne. Vi kan bare ikke vente med at vise dig den fantatiske forårs- og sommerkollektion. Kollektionen er som altid designet af Ursula Mascaro.

Den kommende sæson har Ursula sammen med skuespilleren Olivia Palermo udvalgt en række styles, som på samme tid kendetegner brandet Pretty Ballerinas og fuldt ud matcher SS18 trenden. Dette er samtidig en fejring af firmaets 100 års fødselsdag.

Klik her for at læse om samarbejdet med Olivia Palermo.

Vi vil have farver tilbage på skoene – vi vil have feminine sko og vi kommer ikke uden om de behagelige slippers. Brug dem i starten af sæsonen med smarte strømper og senere med solbrune ben i flagrende og romantiske sommer kjoler. Se de mange flotte styles i SS18 kataloget.


Vil du se endnu flere styles for SS18, så besøg vores forhandlere eller check Pretty Ballerinas.com. Mange af vores forhandlere sammensætter selv deres Pretty Ballerinas og Ursula Mascaro kollektioner ud fra de mere end 100 styles Ursula Mascaro udvikler hver sæson.

Pretty Ballerinas udvikler og fremstiller også børnesko. Pretty Young Princess kollektionen findes fra babystrørrelse op til str. 39 og er udviklet specielt til børns fødder.

Firmaets forskellige brands er kendetegnet ved fin, trendig og sublim håndværksmæssig kvalitet med en perfekt balance mellem kvalitet og pris. Der benyttes de bedste materialer fra Italien og alt der funkler er Swarovski sten.

Sko, som er fremstillet og håndlavet i Europa, er værd at værne om. Ursula Mascaro, som er 3. generation i familie dynastiet, har fingeren på pulsen og ved, hvad vi kvinder ønsker os på fødderne. Hun har også sin egen linje Ursula Mascaro. Ursulas komfortable stiletter og sling back med kitten heel eller stilet på 4, 6, 7 eller 11 cm er ”must have” og bestsellers world wide.

Pretty Ballerinas og Ursula Mascaro forhandles over hele verden af multibrand stores og udvalgte skobutikker. Conceptstores & Pop Up stores findes blandt andet i London, Berlin, NYC, LA, Paris, Monaco, Cannes, Rom, Barcelona, Madrid m.fl og selvfølgelig på de skønne ferieøer Mallorca og Menorca.

Fabrikken ligger på Menorca i byen Ferreries midt på øen. Kombinér et hyggeligt cafe besøg på JM Cafe i tilknytning til fabrikken og tag et kik på den store flotte butik og outlet store ved siden af.

Kunne du tænke dig at blive forhandler af Pretty Ballerinas, Pretty Loafers og/eller Ursula Mascaro i Norden er du velkommen til at kontakte vores showroom på telefon +4570702024. Bellacenter CIFF Shoes; B3-107. Vores showroom er åbent efter aftale.
 
Klik her for læse nyheder fra foregående sæsoner