Pretty Ballerinas
Pretty Ballerinas er det ypperste inden for ballerinaer og er blevet fremstillet på den samme familieejede spanske virksomhed, Jamie Mascaro, siden 1918.

Virksomheden har værksted på middelhavsøen Menorca. Skoene er af den fineste forarbejdning og sælges i butikkerne til særdeles attraktive og konkurrencedygtige priser. Spansk håndarbejde, internationalt design og skind udvalgt fra de bedste producenter i Italien, Spanien og USA sikrer skoenes høje kvalitet.

Der er to årlige kollektioner, en sommer- og en vinterkollektion, som nøje er afstemt tendenserne i sommer og efterårsmoden.

Vi har håndplukket de mange forskellige modeller til introduktionen på det nordiske marked for vinteren 2008 og sommeren 2009. Du kan derfor være sikker på at finde lige præcis de modeller, som passer til dig.

Samtlige ballerinaer findes i størrelse 35-42 og som noget helt unikt findes de også i halve størrelser. Enkelte modeller findes helt op til størrelse 44.

Udvalgte butikker har efterårs- og julekollektionen for vinter 2008, ligesom de allerede fra november modtager den nye kollektion for forår/sommer 2009.

Pretty Ballerinas forhandles over hele verden af multibrand stores og udvalgte skobutikker. Concept stores findes blandt andet i London, NYC, Paris, Monaco, Cannes og Madrid. Du har måske allerede selv besøgt og shoppet ballerinaer i en af de små charmerende Pretty Ballerinas butikker i Brook Street eller Pont Street i London.

Ønsker du at blive forhandler i Danmark, Norge, Sverige, Island eller Finland er du velkommen til at kontakte os på mail eller tel +45 20246688.