Vinter 2018
Pretty Ballerinas vinter kollektion er som altid designet af Ursula Mascaro og hendes fantastiske designteam.

Den kommende sæson er det den nye prinsesse til Prins Christian af Hanover Alexsandra de Osma fra Peru, som i kataloget viser de unike og smukke efterår– og vinterstyles frem.

Farver er fortsat cool og vi vil bare have feminine sko. Slippers fortsætter selv her i vintersæsonen og er perfekt til indendørs fester og hygge.

Check de mange flotte AW18 styles ud i AW18 Pretty Ballerinas kataloget her.


Vil du se endnu flere styles for AW18, så besøg vores forhandlere eller check Pretty Ballerinas.com. Mange af vores forhandlere sammensætter selv sin Pretty Ballerinas og Mascaro kollektion ud fra de mere end 100 styles Ursula Mascaro udvikler hver sæson til hvert brand.

Pretty Ballerinas udvikler og fremstiller også børnesko. Pretty Young Princess kollektionen findes fra Baby str. op til str. 39 og er udviklet specielt til børns fødder.

Firmaets forskellige brands er kendetegnet ved fin og sublim håndværksmæssig kvalitet med en perfekt balance mellem kvalitet og pris. Der benyttes de bedste materialer fra Italien og alt der funkler er Swarovski sten.

Sko, som er fremstillet og håndlavet i Europa, er værd at værne om. Ursula Mascaro, som er 3. generation i familie dynastiet, har fingeren på pulsen og ved, hvad vi kvinder ønsker os på fødderne. Hun har også sin egen linje Ursula Mascaro. Ursulas komfortable stiletter og sling back med kitten heel eller stilet på 4, 6, 7 eller 11 cm er "must have" og bestsellers world wide.

Pretty Ballerinas og Ursula Mascaro forhandles over hele verden af multibrand stores og udvalgte skobutikker. Conceptstores & Pop Up stores findes blandt andet i London, Berlin, NYC, LA, Paris, Monaco, Cannes, Rom, Barcelona, Madrid m.fl og selvfølgelig på de skønne ferieøer Mallorca og Menorca.

Fabrikken ligger på Menorca i byen Ferreries midt på øen. Kombinér et hyggeligt cafe besøg på JM Cafe i tilknytning til fabrikken og tag et kik på den store flotte butik og outlet store ved siden af.

Kunne du tænke dig at blive Pretty Ballerinas, Pretty Loafers og/eller Ursula Mascaro forhandler i Norden er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 7070 2024.
 
Klik her for læse nyheder fra foregående sæsoner